Ebru Polat Kimdir, Ebru Polat Resimleri, Ebru Polat Videoları



ebru-polat-8Ebru Polat Kimdir?

Ebru Polat 30 haziran 1983 yılında İzmir’de doğan güzeller güzeli bir şarkıcıdır. Çok yaramaz ve hiperaktiftir. İlkokulda okul korosunda müzikle tanıştı. Göz önünde olmak gibi egolara sahip olan seksi şarkıcı bale eğitimi de almış.

Müzikten zevk alan Ebru Polat aslında hukuk fakültesi mezunudur. Psikoloji master’ını yapacakken birden karar değiştirdi ve müziğe yöneldi. Güzel şarkıcı Ebru Polat 2 yıl boyunca şan dersleri aldı. 2000 senesinde Çetin Ceviz adlı ilk albümünü piyasaya çıkardı. Güzelliği ve fiziğiyle dikkatleri çekmeyi başardı. Ardından Çok Geç isimli single albümünü çıkaran Ebru Polat albümünden çok umutlu. Şu sıralar müzik kanallarında video klipleri bi hayli gösteriliyor. Fiziğini ve mimiklerini iyi kullanan Ebru Polat kısa zamanda şarkılarıyla herkesin diline dolanacak.

Ebru Polat Resimleri

ebru-polat-7 ebru-polat-6

ebru-polat-5 ebru-polat-4

ebru-polat-2 ebru-polat-1

Ebru Polat hakkındaki yorumlarınızı aşağıdan yazabilirsiniz. Sanatçının video klipleri ve şarkıları kısa zamanda buraya yüklenecektir.





Ara

Gorusunuzu Belirtmek Isterseniz Buraya Tiklayarak Yorum Yazabilirsiniz...Yeni Yazilar E-posta Adresinize Gonderilsin istiyorsaniz: Hemen Abone Olun!Telif Haklarina Ve Yasalara Aykiri Bir Bilgi Veya Link Bulunuyorsa LutfenBildirin...
Rastgele Yazılar

Kategori: Kim Kimdir

Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,



Yorumlar (7)

hüseyin

22 Kasım 2009 saat 16:19    


sankı bır melek ya

ibrahim akbulak

29 Kasım 2009 saat 12:03    


merhaba ben ibrahim öncelikle şunu bilmenizi isterim ebru polat çok güzel bir erkeyin kendini ona aşık olmamamsı imkansız klipleri çıkınca bir insan yani sevdiyi insanı görmüş gibi oluyor çok başarılı buluyorum

yahu

02 Aralık 2009 saat 22:35    


ben de seviyorum yahu

hüseyin

20 Aralık 2009 saat 18:12    


is it love??

volkan

22 Aralık 2009 saat 14:30    


seni çok seviyorum seninle ilişkiye girmek istiyorum ebru…

hakan korkmaz

29 Aralık 2009 saat 18:20    


ebru senı sewıyorum sen benım herseyımsın

bestan

06 Ocak 2010 saat 20:20    


tes tros moche salle pute

Değerli imlahatasi.com kullanıcıları;

Yorumlarınızı yazarken,

- Terbiye sınırları içerisinde cümleler kurarak ahlak sınırlarını aşmamanızı rica ederiz. Hakaret, küfür vb. gibi karşınızdakini incitecek sözler kullanmayınız.

- E-mail adresinizi paylaşmayınız!!. İnternetin art niyetli kullanıcıları da olduğu için karşı cinsin e-mail adresini msn adresi olarak kullandığını düşünüp msn listesine ekleyip sohbet etmek isteyenler var. Bu art niyetli insanların size hiçbir şekilde ulaşamaması için E-mail (msn adreslerinizi ) paylaşmamanızı öneririz.

Unutmayınız ki; web ortamı normal hayatta söyleyemeyeceğiniz sözleri rahatlıkla söylemenize neden olur. Yarım aklıyla, çeyrek fikirler üreten, olgunlaşmamış ham düşünceleri, fakir cümlelerle empoze eden insanlardan olmayın(!?).

Ayrıca, büyük harflerle yazmak internet literatüründe bağırarak konuşmak anlamına gelmektedir(!). Lütfen yorumlarınızı küçük harflerle yazınız.

Alakanız için şimdiden teşekkür ederiz.

Yorum Yapın

İsim *

E-posta *

Site



Sitemizde an itibariyle; insan ne ararsa buluyor...